1. Webáruház adatai:

A chiliburger.hu webáruház üzemeltetője a Chiliburger Kft.

Székhely: 2170 Aszód, Pesti út 3.
Adószám: 26209838-2-13
Ügyfélszolgálat: +36-28-402-286
E-mail: chiliburgerpizza@gmail.com

2. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a chiliburger.hu webáruházban nem feltétele a megrendelés leadásának. De a vásárlás történhet regisztrációval is. A Megrendelő köteles a megrendelés során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek alatt kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

2.3. A Chiliburger Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Chiliburger Kft. és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben a visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a +36-28-402-286 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

2.4. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60-90 percen belül történik, azonban a Megrendelő a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást, amenyiben ezt kérését a megrendeléskor a megjegyzésben jelzi.

2.5. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a +36-28-402-286 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.

2.6. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető. A személyes adatok bármikor változtathatóak.

2.7. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Chiliburger Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

telefonon: +36-28-402-286 email-ben: chiliburgerpizza@gmail.com